For beboere‎ > ‎

Nyhetsbrev (beboerbrev)

I tillegg til nettsiden www.pelton.no, så bruker styret nyhetsbrev (beboerpost) for å informere andelseiere om aktuelle ting som skjer i borettslaget. Nyhetsbrev sendes på oppgitt / innmeldt e-post adresse og inneholder informasjon av interesse for beboere og andelseiere. Oppslagstavler og brev brukes også, men i mindre grad enn nyhetsbrev og gjerne for særlig viktige ting.

Vi oppfordrer alle andelseiere og beboere til å melde seg på nyhetsbrevet, enten ved å klikke på "Abonner på denne gruppen" nede eller ved å besøke gruppen på https://groups.google.com/forum/?hl=no#!forum/pelton

For å melde deg ut av gruppen må du sende en e-post til pelton+unsubscribe@googlegroups.com For flere alternativer kan du gå til https://groups.google.com/d/optout
Styret kan ikke endre e-post adressen du har oppgitt til nyhetsbrevet. Du må først melde deg ut med eksisterende adresse for å se melde deg inn på nytt med ny adresse.Alle nyhetsbrev som er sendt fra styret er å finne nedenfor, kronologisk organiserte og søkbare. Man må være pålogget med en Google konto, som også er meldt inn på nyhetsbrevet, for å få tilgang til de tidligere nyhetsbrevene.
PS! Man kan melde seg på nyhetsbrevet med hvilken som helst gyldig e-post adresse (trenger ikke Google e-post adresse for å motta nyhetsbrev).

Pelton beboerbrev (Google Group)