For beboere‎ > ‎

Elbil

Infrastruktur for elbil-lading er nå tilgjengelig på alle parkeringsplasser i garasjen. Da er også de opprinnelig etablerte ladekontaktene stengt. 

Pelton Borettslag har inngått avtale med Grønn Kontakt for leveranse av ladeanlegg i garasjen. Dette sikrer deg mulighet til å bestille ladepunkt for ladbare biler. Med Flexilader fra Grønn Kontakt får du tilgang til et ladeanlegg som er enkelt i bruk og som sikrer betydelig raskere lading sammenliknet med vanlig stikkontakt. Prisen per lader er kr 21.990,-.

For bestilling se skjema under. For kontakt med Grønn Kontakt send e-post til post@gronnkontakt.no eller ring kundeservice 47 67 08 00.  

Anlegget er et dynamisk lastbalansert ladeanlegg som muliggjør at alle parkeringsplassene kan monteres med ladere (Flexilader). Å få en lader montert er valgfritt, og bekostes av den enkelte beboer. Vi gjør oppmerksom på at man må benytte Grønn Kontakt til bestilling av ladeboks, og at det kun er disse laderne som kan benyttes til lading av el- og hybridbiler. 

Se bestillingsskjema som må fylles ut og signere dersom du ønsker å få en Flexilader montert på din parkeringsplass. Den vil bli montert på vegg eller på stolpe fra tak. Ved innsending av bestillingen vil du bli registrert hos Grønn Kontakt. Ved endt registrering vil du få tilsendt en RFID ladebrikke som du bruker for å låse opp ladeboksen, og kan dermed lade bilen din. Du vil bli fakturert for ditt faktiske forbruk av strøm i henhold til den til enhver tid gjeldende prisen som er satt. Pr i dag er denne prisen satt til kr 1,50 pr kWh. Samme RFID ladebrikke kan benyttes på Grønn Kontakt sitt landsdekkende ladenettverk av hurtigladere. Som en introduksjon til hurtiglading er de første 60 minuttene med hurtiglading du foretar hos Grønn Kontakt gratis. Du kan også laste ned Grønn Kontakts APP for å finne og starte lading på deres offentlig tilgjengelige hurtigladere.


Ċ
Ernst Larsen,
11. des. 2019, 01:32