For beboere

ÅRETS GENERALFORSAMLING
Ble avholdt digitalt fra 27. april  til 5. mai 2020. Dato for ekstraordinær generalforsamling er nå satt - den blir avholdt 23. september klokka 18 på Fyrhuset. Innkalling og sakspapirer kommer elektronisk i løpet av uke 37 til de vi har kontaktinfo på. Andre får det per post. Etter generalforsamling blir det en uformell prat med styret og andre beboere der vi kan ta opp mindre formelle ting.
Av hensyn til serveringen ber vi om påmelding til dette enten her https://www.facebook.com/events/962228530963378 eller på e-post til styret@pelton.no så vi får et visst inntrykk av hvor mye mat vi skal ha klar. 
 
OM NETTSIDENE
Nettsiden pelton.no sammen med nyhetsbrev (beboerpost) er styrets offisielle kanaler for å informere andelseiere om aktuelle ting som skjer i borettslaget. Oppslagstavler og postkasser brukes også, men i mindre grad. Noen engasjerte beboere driver dessuten facebookgruppen Pelton.

Styret oppfordrer alle andelseiere og beboere til å melde seg på nyhetsbrevet, samt bruke nettsiden for å få informasjon og svar på spørsmål.

Pelton borettslag i Kværnerbyen i Oslo består av fire bygg. Det sto ferdigbygget i 2014. 
Pelton brl. inngår sammen med Obos forretningsbygg (næringslokalene) i sameiet Hjulet.

Oversiktsbildet Pelton borettslag
Hus A - Freserveien 12 (8, 10)
Hus B - Freserveien 6
Hus C - Smeltedigelen 6 (2, 4)
Hus D - Smeltedigelen 4utdrag fra PELTON 1 prospekt med vedlegg MARS 2014
Navnet Pelton kommer fra Peltonturbinen, som er den vanligste turbinen i norske kraftverk med stor fallhøyde. Den ble produsert på Kværner Brug i en årrekke. Mer om historien bak Pelton og Kværnerbyen kan du lese på historiesidene våre.
Undersider (28): Vis alle